Over mij

Hoe is het begonnen dat ik als medium mag optreden?

Al op jonge leeftijd kreeg te maken met een transmedium. Zij was een vriendin van mijn oma. Mijn oma was die dag jarig en haar vriendin was er ook. Op een geven moment ging zij in trans en mijn opa kwam door. Via haar heb ik toen met mijn opa zitten praten. Zoals zijn stem en houding overkwamen, leek er op als of hij écht op de bank zat.

Het is een indrukwekkende ervaring, zeker als je pas 12 jaar bent. Tegelijkertijd vond ik het toch heel normaal dat ik een tijdje met hem heb zitten praten over gene zijde en over hoe het daar was, maar ook over het aardse leven. Vele jaren later ik kreeg ik zelf steeds meer berichten door.

Mijn man en ik hadden destijds een winkel. Daar kwamen ook mensen die problemen hadden. Zonder dat ik er zelf erg in had gaf ik berichten door. Zonder dat ik het zelf wist, fungeerde ik al als medium. Totdat ik steeds vaker berichten en boodschappen doorkreeg. Ik werd me er van bewust dat ik ‘medium’ was, maar wist nog niet goed hoe ik er mee om moest gaan. Om mijn onzekerheid weg te nemen ben ik verschillende cursussen ‘spirituele ontwikkeling’ gaan volgen. In deze cursussen leerde ik niet alleen over mijn gave als medium, maar ook wie ik zelf was. Daarnaast leerde ik gebeurtenissen uit mijn verleden te verwerken. Hierdoor ben ik ook anders over dingen en het leven na te denken en te zien.

Mijn ontwikkeling als medium is hierdoor in een stroomversnelling geraakt. In die tijd deed ik al huiskamersessies en al vrij snel zat ik op de paranormale beurs en stond voor zalen.

 

Ik ben dankbaar dat ik samen met mijn Gids en mijn gave als medium uw vragen mag beantwoorden. Dit doe ik met heel mijn hart en vind het mediumschap het ‘mooiste’ werk.