Huiskamersessie

Huiskamersessie

Samen met vrienden en bekenden in een vertrouwde omgeving en ongedwongen sfeer wordt deze sessie bij u thuis gehouden. Een huiskamersessie is geschikt voor een groep van 8 tot 12 personen.

De huiskamersessies zijn meestal geweldige middagen of avonden die een intense herinnering achterlaten. Door dat u zelf de groep samenstelt, ben u altijd in gezelschap waar u zich prettig bij voelt. In de gezellige sfeer van uw woning geef ik aan alle aanwezigen een boodschap die voor uw zelf of voor een dierbare bestemd is. Uiteraard is er gelegenheid om nog een vraag te stellen. De ervaring heeft geleerd dat deze huiskamersessies altijd erg gezellig zijn.

Het voordeel van een huiskamersessie is dat er voor iedereen voldoende aandacht is. Wilt u iets weten over u zelf of over een dierbare?

U mag een voorwerp (bijvoorbeeld een sieraad) of een foto van de persoon meenemen waar u vragen over heeft. Ook van een (huis)dier is dit mogelijk. De meegebrachte voorwerpen of foto’s kunnen van overledenen zijn, maar ook van personen of dieren die hier op aarde zijn. De berichten die ik door krijg, kunnen uit het verleden, heden of toekomst zijn.
U kunt uw huiskamersessie ook op andere wijze invullen zoals:
Huiskamersessie met psychometrie. Psychometrie is de vaardigheid om een waarneming te doen aan een energieveld. De waarneming kan uit het verleden zijn, maar ook deels in de toekomst. Dit kan op verschillende manieren zijn, zoals bijvoorbeeld: Zandlezen. Door uw hand in het zand te plaatsen is het voor mij mogelijk om hier waarneming uit te halen.
Bloemlezen. U neemt zelf één of meerdere bloemen mee. Uit bloemen zijn veel persoonlijke kenmerken te lezen. Gekleurde lintjes. Er ligt een bos gekleurde lintjes op tafel, waar ik er zelf een aantal uit zal halen die bij de betreffende persoon horen en daar de waarnemingen uit kan halen.

De duur van een huiskamersessie is afhankelijk van het aantal personen. Bij een huiskamersessie in de avond wordt er om 19.30 uur gestart en duurt tot ongeveer 23.00 uur. In overleg is het mogelijk om op een ander tijdstip te beginnen.