Cursus Tarot

Cursus Tarot voor beginners van De Grote Arcana

Wat leer je?

De Tarot kan worden gezien als een symbolisch orakelspel van intuïtie en kennis. In deze cursus leer je werken met de eerste 22 kaarten van dit spel, ofwel de Grote Arcana (het grote geheim). We leren te werken met het Rider Waite spel, ofwel het meest gebruikte en bekendste Tarotspel. Van de kaarten leren we de betekenis, leren we zien welke symbolen er allemaal inzitten, welke archetypen verwerkt zijn, maar vooral leren we ze te gebruiken. Tegelijkertijd leer je veel over jezelf door je eigen vragen of die van je medecursisten. Tarot leer je niet uit een boekje maar door doenÉdus dat staat in deze cursus voorop. Elke avond oefenen we met elkaar en kun je al eigen vraagstukken inbrengen en leer je spelenderwijs antwoorden te geven op vragen van anderen. Misschien heb je ooit zelf een set kaarten gekocht en een boekje maar ben je zoals vele anderen vastgelopen. De kaarten gaan in deze cursus voor je spreken, jij leert jouw verbanden ermee te maken en zo de kaarten jouw kaarten te maken, zodat jij op jouw manier ermee kan gaan werken. Leer luisteren door de kaarten heen. Kortom, je zal de Tarot praktisch leren gaan gebruiken, je zal zien dat de Tarot antwoorden kan geven en je zal zeker na de cursus zeggen, jammer, wat waren het toch altijd boeiende, gezellige en praktische (doe) avonden.

Voor wie bedoeld:

voor iedereen die zich graag wil verdiepen in de taal en de symboliek kan voor jezelf, je relaties en je werk zijn. Tarot kan een aanzet geven tot persoonlijk ontwikkeling. Het geeft vaak een nieuwe ingang of impuls. En iedereen die nog weinig of niets van de Tarotkaarten weet. En die verlangt naar 8 leuke avonden even bezig zijn. van Tarot. Dit

Cursusopbouw:

Het lezen van de Tarot.
De betekenis van de kaarten.
De verschillende legpatronen

  • Les 1: De Dwaas t/m De Hogepriesteres
  • Les 2 De Keizerin t/m de Hogepriester
  • Les 3: De Geliefde, De Zegewagen, Gerechtigheid
  • Les 4: De Kluizenaar t/m en Kracht
  • Les 5 De Gehangene, de Dood en Matigheid
  • Les 6 De Duivel en De Toren
  • Les 7: De Ster en De Maan
  • Les 8: De zon t/m de wereld

Benodigdheden.

Bij aanvang van de cursus dien je zelf het Rider Waite Tarotdeck te hebben aangeschaft, te verkrijgen in iedere spirituele winkel of grotere boekhandel.

De cursus is op donderdagavond van 19.30 tot 10.00 uur. Je bent welkom vanaf 19.00 uur. De cursus wordt op donderdag avond gegeven.

Kosten voor deze Tarot cursus zijn125,00 voor 8 lessen. Bij deze Tarot cursus is inbegrepen: Koffie/thee met wat lekkers, Frisdrank, Informatie map met de uitleg van elke Tarotkaart. Het lesgeld te voldoen op eerste les avond.

De cursus Tarot gaat door met minimaal 4 cursisten

Ben je geinteresseerd, bel dan naar 06-18539396 of mail naar Laros141@planet.nl